Η εταιρεία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1999 με έδρα το Δ .Δ Νέας Εφέσου του Δήμου Δίου-Ολύμπου με διακριτικό τίτλο «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» και με αντικείμενο Εργασίας τον καθαρισμό Ιδιωτικών και Δημοσίων χωρών , τις Απολυμάνσεις Χώρων , τη  χονδρική – λιανική πώληση , και την ειδών καθαριότητα. καθώς και καθαρισμός και συντήρηση χαλιών και μοκετών.  

Η πολυετής εμπειρία, τα σύγχρονα μηχανήματα αλλά και η προσωπική προσέγγιση των αναγκών σας είναι κάποιοι από τους λόγους της εμπιστοσύνης σας για τον καθαρισμό των χαλιών σας όλα αυτά τα χρόνια.

Για τους λόγους αυτούς , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια των γενικών διαδικασιών αναδιοργάνωσης της εταιρείας μας, πήραμε την απόφαση να μετακομίσουμε σε συγχρονικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Νέας Εφέσου, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Πρόκειται για ένα κτίριο που πληροί τις σύγχρονες απαιτήσεις και σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία μας, τα σύγχρονα μηχανήματα που σέβονται τα χαλιά σας και τα κατάλληλα απορρυπαντικά για τον βιολογικό καθαρισμό και την απολύμανση που χρησιμοποιούμε, είναι τα θεμέλια της ποιότητας που παρέχουμε στις υπηρεσίες καθαρισμού των χαλιών. σας .

Αντιπροσωπείες που συνεργαζόμαστε:

Η εταιρία μας είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για το Νομό Πιερίας σε προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης με τις παρακάτω εταιρίες  :

DYNACHEM – MILITEX – PROFILINE – NOVOZYMES – KROLL -VMD – FAREN.

Οι οποίες είναι πιστοποιημένες με ISSO 9001 και διαθέτουν αριθμούς καταχώρησης και έγκριση από τον Ε.Ο.Φ.  για όλα τα απολυμαντικά προϊόντα και με δεδομένα ασφαλείας σύμφωνα με τον Ε.Ο.Φ. για κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά