Καθαρισμός χαλιών

Καθαρισμός - Συντήρηση - Περιποίηση και αποθήκευση των χαλιών, μοκετών, σαλονιών , κουβερτών και παπλωμάτων

Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού των χαλιών σας, των μοκετών, των σαλονιών, κ.λ.π. τελευταίας τεχνολογίας για βαθύ και ασφαλή καθαρισμό.

Με οικολογικά προϊόντα καθαρισμού βιοδιασπώμενα και με νερό απαλλαγμένο από άλατα και χλώριο σας με χρήση ειδικών φίλτρων σας παρέχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα που οι ίδιοι οι πελάτες μας είναι η διαφήμισή μας.

Παραλαβή – Παράδοση

Αναλαμβάνουμε την άμεση παραλαβή και την παράδοση των χαλιών σας όλο τον χρόνο στο δικό σας χώρο σε όλη την ΠΙΕΡΙΑ –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ  με τα δικά μας μέσα.

ΣΤΑΔΙΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ

– Με το που παραλαμβάνουμε ένα χαλί πριν το πλύνουμε πρέπει αρχικά να το τινάξουμε στο υπερσύχρονο τιναχτήρι που διαθέτει η Εταιρία μας ώστε να απομακρύνουμε από τα χαλιά σας όλα τα ξένα σώματα που βρίσκονται στο εσωτερικό τους (χώμα, σκόνες, σκουπιδάκια κλπ)
– Μόλις περάσει από το στάδιο του τινάγματος το χαλί ή η μοκέτα σας, πλένονται στο υπερσύγχρονο πλυντήριό μας πολλαπλών προγραμμάτων.
– Απορρυπαντικό: Ηχρήση ουδέτερων αντιαλλεργικών απορρυπαντικών που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας αλλά και το περιβάλλον καθώς και η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος εξασφαλίζουν τον άριστο καθαρισμό των χαλιών σας.
– Ξέβγαλμα: Μετά το πλύσιμο το χαλί σας ξεβγάζεται με ειδικά υλικά και νερό απαλλαγμένο από χλώριο και άλατα, που εκτός από υπολείμματα απορρυπαντικών απομακρύνουν κατάλοιπα και από προηγούμενα πλυσίματα αφήνοντας το χαλί σας πεντακάθαρο σε βάθος.

Στύψιμο-Στέγνωμα

Στη συνέχεια τα χαλιά σας στύβονται και στραγγίζονται σε ένα από τα φυγοκεντρικά μηχανήματα μας που αποβάλλουν, χωρίς καθυστέρηση, όλο το νερό(95 %), αφήνοντας μόνο λίγη υγρασία αποκλείοντας την πιθανότητα ξεβάμματος και βοηθώντας στο ταχύτερο στέγνωμα του χαλιού.

Τα ευαίσθητα χαλιά σας απλώνονται στις σκεπασμένες αυτόματες συρόμενες απλώστρες μας και στεγνώνουν μακριά από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου, διατηρώντας τα χρώματα τους ζωντανά και αναλλοίωτα.
Ταυτόχρονα, μένουν στα στεγνωτήρια μας για όσο ακριβώς χρόνο χρειάζονται, έτσι ώστε να είναι τελείως στεγνά όταν θα συσκευαστούν

Ποιοτικός έλεγχος – συσκευασία

Μόλις το χαλί σας στεγνώσει ακολουθεί ο ποιοτικός έλεγχος από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και ησυσκευασία του γίνεται στο ειδικό μηχάνημα συσκευασίας ώστε να διαπιστωθούν και να διορθωθούν έγκαιρα τυχόν ατέλειες στον καθαρισμό του χαλιού σας και με τη χρήση μπλε σακούλας με δυνατότητα αερισμού των χαλιών σας ώστε να μην ανάψει το χαλί σας αν παραμείνει αρκετό χρονικό διάστημα κλειστό..

Αποθήκευση

Τα χαλιά σας αποθηκεύονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις σε καλά αεριζόμενο χώρο με αυτόματο σύστημα ανίχνευσης υγρασίας, σε αυτόματα αριθμημένα ράφια μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, δίνοντας μας τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την ακριβή θέση και τις διαστάσεις τους τοποθετώντας το πολύ δύο χαλιά το ένα πάνω στο άλλο έτσι ώστε να μην τσακίζεται και πατιέται το χαλί που βρίσκεται από κάτω .

Καλύπτονται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και συναγερμό σε 24ωρη βάση διασφαλίζοντας έτσι σε σας την απαραίτητη ασφάλεια και εγγύηση για τη φύλαξη των χαλιών σας.

Επιτόπιοι καθαρισμοί σαλονιών και μοκετών

Με την ίδια υπευθυνότητα και με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ή ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΛΥΜΠΟΥ αναλαμβάνει την επιτόπου “περιποίηση”του σαλονιού ή της μοκέτας σας. Ο καθαρισμός γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό με αντιαλλεργικά –οικολογικά –βιοδιασπώμενα υλικά καθαρισμού , τα οποία εξασφαλίζουν γρήγορα και άψογα αποτελέσματα, ακόμα και σε μεγάλους χώρους, όπως εταιρείες, αίθουσες συνεδριάσεων, κινηματογράφους, σαλόνια πλοίων κ.α.